B&B Select bemiddelt gedreven professionals

Mentaliteit en persoonlijkheid, dat maakt iemand gedreven.
Opleiding en ervaring, dat maakt iemand een professional. Wij focussen ons op mensen met dat juiste evenwicht, tussen mentaliteit en professionaliteit. Wij verwachten focus, kwaliteit en kracht. Gewoonweg ergens je tanden in willen zetten. Wij geven jou een betrouwbare en bedreven begeleiding.


Linda Borsboom

Owner/Consultant Management, Staf en Ondersteuning

Jeannette van den Bos

Owner/Consultant Logistiek

Martijn Torenvlied

Partner/Consultant Finance

Timo Wilbrink

Consultant Finance

Charlotte Langenberg

Recruiter

Betrouwbaar

Vanuit het recruitment proces vindt er een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats bij ons op kantoor om jouw volledige curriculum vitae samen met de specialist van jouw vakgebied door te spreken. Aan de hand van dit intake gesprek maken wij een vervolgafspraak met elkaar.

Bedreven

Aandacht voor een goede match begint bij het recruiten. Na een interview bij ons op kantoor volgt de sollicitatie bij de opdrachtgever. Wij volgen en begeleiden jou in het gehele traject en zijn bedreven in het maken van de juiste match.

Betrokken

Betrokken zijn is proactief aandacht hebben voor de mens. B&B Select begeleidt het selectieproces van A tot Z.
Elk vakgebied heeft zijn eigen specialist,
dus één contactpersoon voor meer duidelijkheid en betrokkenheid.

Bekwaam

Wij bemiddelen in vakgebieden waar wij zelf veel kennis van hebben. Daarbij beschikken wij ook over de benodigde ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Hierdoor kunnen wij jou kwalitatief en met aandacht begeleiden naar een nieuwe uitdaging.

‘Mensen zijn het grootste kapitaal van een organisatie’